Actie Kerkbalans 2022 komt er aan

Actie Kerkbalans 2022 komt er aan
Geef vandaag voor de kerk van morgen
In januari gaat Actie Kerkbalans van start. Het thema is ook dit jaar ‘Geef vandaag voor de kerk van morgen’. Tijdens deze Actie krijgen alle leden van onze Protestantse Gemeente Nieuwerkerk aan den IJssel een brief of een email met het verzoek voor een jaarlijkse financiële bijdrage. We hopen dat we ook in 2022 weer op u mogen rekenen! 

Voor de kerk van morgen
De kerk is niet alleen voor ons maar ook voor de generaties na ons van grote waarde. Zeker na een ingewikkelde coronatijd willen we als kerk nu weer vooruit. Om ook in de toekomst van betekenis te zijn voor mensen die verdieping en ontmoeting zoeken. Om uitnodigend te zijn voor jonge mensen die hun leven nog voor zich hebben. Door vandaag te geven, maken we de kerk van morgen mogelijk.

Samen voor onze kerk 
Kerk-zijn kunnen we alleen samen. Doe daarom mee aan de Actie Kerkbalans en vul het toezeggingsformulier in januari ruimhartig in. In de week van 15 januari tot en met 22 januari 2022 komt een vrijwilliger een brief met een toezeggingsformulier voor 2022 bij u bezorgen of ontvangt u een email van de kerk.


Door vandaag te geven, kan de kerk blijven doen waar ze al eeuwenlang voor staat. Op naar de kerk van morgen!

 
 
Kinderkerstfeest geannuleerd Kinderkerstfeest geannuleerd
Helaas hebben we moeten besluiten het kinderkerstfeest dit jaar niet door te laten gaan. We vinden het niet verantwoord om met meerdere ‘bubbels’ in de kerk bij elkaar te zitten. Echt heel jammer! We hopen het volgend jaar dubbel en dwars te kunnen inhalen.
Groeten van de kinderkerstfeestcommissie: Patricia de Groot, Anita van IJsseldijk en Angela Elfrink
 
 
Familiefilm geannuleerd Familiefilm geannuleerd
Door de nieuwe coronamaatregelen is het niet mogelijk de familiefilm Kapsalon Romy van 17 december door te laten gaan. We gaan kijken of we dit op een later tijdstip mogelijk in kunnen halen.
 
Adventskalender Adventskalender
 
Pastoraat Pastoraat
Voor pastorale zorg kunt u contact opnemen met de ouderling, de pastoraal medewerker of diaken van uw wijk. U vindt de namen en contactgegevens in het jaarboekje. Ds. Pieter Hoekstra verzorgt in de vacante periode als ambulant predikant het pastoraat in onze gemeente.  Als u contact wenst met de predikant of als u die signalen krijgt uit uw omgeving, dan kunt u ook contact opnemen met Jannie van Bostelen, telefoon 0180 399111/ 0657560466,  e-mail jannievanbostelenboth@planet.nl 
 
 
Kerkdienst live op internet Kerkdienst live op internet
Momenteel worden er fysieke diensten gehouden worden voor maximaal 40 mensen, inclusief kinderen, exclusief medewerkers. U kunt thuis via de website de gestreamde vieringen zowel rechtstreeks als later bekijken. Klik hiervoor op de knop hierboven. Op die manier zijn we als gemeente toch met elkaar verbonden.