Filmpjes om over na te denken... Filmpjes om over na te denken...

Regelmatig verrassen wij u met een videoblog via YouTube. Op die manier proberen we wat stof tot nadenken te geven. Deze videoblogs staan op ons eigen videokanaal voor de Ringvaartkerk. Klik op de afbeelding om alle films te kunnen zien.
 
Vorming en Toerusting

Vorming en Toerusting

Ons jaarthema in de komende periode is ‘Ga Mee’.

In deze folder vindt u een overzicht van wat er in de komende periode gaat gebeuren. In het kerkcafé voeren we gesprekken waarin onze betrokkenheid op de aarde op allerlei manieren aan de orde komt. Er zijn avonden waarop een aspect van ons thema centraal staat. We kijken naar verschillende films. Kortom het gaat ons om verdieping en bewustwording dat we samen één aarde hebben.
Klik hier voor de folder.

Algemene spelregels:

Momenteel zijn alle activiteiten onbeperkt toegankelijk. Mocht echter corona weer roet in het eten gooien en u moet zich aanmelden, dan kan dat via tiny-url.com/ringvaartkerk. U ziet hier ook hoeveel plaatsen er nog beschikbaar zijn. Heeft u zelf niet de beschikking over een internetverbinding, vraag dan iemand anders of bel 0180-399012.

Kijk op www.ringvaartkerk.nl of reserveren noodakelijk is. Heeft u corona-gerelateerde klachten, blijf dan thuis.

 

 
Jongerenkoor Anthem

Jongerenkoor Anthem

Maak kennis met het gezelligste koor uit Nieuwerkerk aan den IJssel e.o. 

Anthem is in 1981 opgericht door jongeren uit de huidige PKN gemeente in Nieuwerkerk aan den IJssel. Sinds 2012 is Vincent Spoeltman de dirigent van Anthem. Onder zijn leiding repeteert Anthem iedere zondagavond van 19.45 tot 21.15 uur in de Ringvaartkerk in Nieuwerkerk aan den IJssel

Het repertoire van Anthem is zeer veelzijdig. Zo zingt Anthem onder andere pop, klassiek, musical én religieuze muziek. 

Anthem verleent regelmatig medewerking aan diensten in de regio. Daarnaast geeft Anthem iedere 2 jaar een eigen concert. Lees meer…