Actie Kerkbalans 2022 nu

Actie Kerkbalans 2022 nu
Geef vandaag voor de kerk van morgen
Op 15 januari ging Actie Kerkbalans van start. Het thema is ook dit jaar ‘Geef vandaag voor de kerk van morgen’. Tijdens deze Actie krijgen alle leden van onze Protestantse Gemeente Nieuwerkerk aan den IJssel een brief of een email met het verzoek voor een jaarlijkse financiële bijdrage. We hopen dat we ook in 2022 weer op u mogen rekenen! 
 
lees meer ยป
 
VACATURE PREDIKANT(E)

VACATURE PREDIKANT(E)
Meer lezen? klik hier
 
Zegelspaaractie bij de Plus

Zegelspaaractie bij de Plus

Vanaf nu tot 19 februari 2022 geeft de Plus Supermarkt (Dorrestein) weer zegels uit voor boodschappenpakketten. De gezamenlijke kerken in Nieuwerkerk doen weer graag mee aan deze actie. Afgelopen jaar spaarden de diaconieën 45 pakketten bijeen waarna mensen in de gemeente en bij de Voedselbank blij werden gemaakt met een boodschappenpakket. Dat hopen we nu weer te doen. U kunt de gespaarde zegels deponeren in speciale doos die in de Ringvaartkerk staat of in een enveloppe voorzien van het opschrift Diaconie Actie Plus, in de brievenbus van de Ringvaartkerk of De Lichtkring doen. 

Als u een heel boodschappenpakket wilt doneren dan kunt u dat afgeven in de Ringvaartkerk. De Ringvaartkerk is meestal geopend op vrijdagmorgen.  

 
Pastoraat Pastoraat
Voor pastorale zorg kunt u contact opnemen met de ouderling, de pastoraal medewerker of diaken van uw wijk. U vindt de namen en contactgegevens in het jaarboekje. Ds. Pieter Hoekstra verzorgt in de vacante periode als ambulant predikant het pastoraat in onze gemeente.  Als u contact wenst met de predikant of als u die signalen krijgt uit uw omgeving, dan kunt u ook contact opnemen met Jannie van Bostelen, telefoon 0180 399111/ 0657560466,  e-mail jannievanbostelenboth@planet.nl 
 
 
Kerkdienst live op internet Kerkdienst live op internet
Momenteel worden er geen diensten gehouden of andere activiteiten toegelaten in de Ringvaartkerk . U kunt thuis via de website de gestreamde vieringen zowel rechtstreeks als later bekijken. Klik hiervoor op de knop hierboven. Op die manier zijn we als gemeente toch met elkaar verbonden. Deze situatie zal duren tot 14 januari 2022.