Onze jongeren in actie 2023 in Gambia Onze jongeren in actie 2023 in Gambia
nnnnnnnHier verbleven wij 2,5 week in de stad Serekunda. Samen met een groep lokale vrijwilligers zijn we aan de slag gegaan.
Het werk bestond voornamelijk uit schuren, stuken en verven maar vooral uit héél veel cement mixen en bakstenen maken (uiteraard alles met de hand). Gelukkig was er na het harde werken ook nog ruimte voor ontspanning.
Vaak zijn we later in de middag op pad gegaan om het land en de cultuur beter te leren kennen of om even uit te rusten op het strand.

Ons gehele verblijf sliepen we op het terrein van het project waar we aan bouwden. Het eten, bidden, sporten en vrije tijd doorbrengen deden we constant samen met de Gambiaanse vrijwilligers die ook op het terrein verbleven. Dit maakte de reis pas echt bijzonder omdat we hierdoor echt een kijkje hebben gekregen in hun manier van leven en ook bouw zo je heel snel een band met elkaar op.


Ik denk dat ik voor de gehele groep kan spreken als ik zeg dat deze fantastische reis een ervaring is die we nooit van ons leven zullen vergeten. Mochten jullie nog geïnteresseerd zijn in wat we per dag gedaan hebben en de daarbij behorende foto’s dan wil ik jullie graag verwijzen naar onze blog

Namens de groep
Stijn Elfrink.
terug