Collecteren en Appostel

Collecteren en Appostel

Het voordeel is dat u ook kunt bijdragen aan de collecte terwijl u niet bij de dienst in het kerkgebouw aanwezig bent, maar de dienst bijvoorbeeld via Kerkdienstgemist volgt. Ook kunt u bijdragen na afloop van de dienst als u deze gemist heeft. Gewoon thuis of waar u ook bent.
Via deze app kunt u op een gemakkelijke manier naast digitaal collecteren bijvoorbeeld digitaal giften doen voor de diaconie en de kerk, maar ook eenvoudig collectebonnen bestellen.  
Voor het downloaden van de app heeft u een smartphone of tablet nodig. Zie hierbij een instructievideo voor de installatie. U kunt Appostel ook downloaden via de App Store (Apple) of Google Play (Android). 

U kunt de app downloaden en koppelen aan de Protestantse Gemeente Nieuwerkerk ad IJssel, u vervolgens registreren en zo digitaal aan de collecte deelnemen. Zie hiervoor een instructievideo
Alle privacygevoelige informatie in Appostel is alleen inzichtelijk voor de mensen uit uw gemeente. U bepaalt bovendien zelf welke informatie u wel en niet wilt delen binnen de app. Hiermee voldoet Appostel aan de AVG.

 
terug