Voedselbankactie van de diaconie

De voedselbank werkt uitsluitend met vrijwilligers. In Rotterdam werken 300 vrijwilligers. Zij krijgen geen subsidie en moeten dus rondkomen van giften voor vervoer, het gebouw en de koeling. Ook voor de voedselbank In Nieuwerkerk aan den IJssel zamelen we voedsel in. Soms moeten mensen wachten voordat ze in aanmerking komen voor een bijdrage van de voedselbank in Rotterdam, maar kunnen ze al wel een voedselpakket krijgen in Nieuwerkerk.
Er is behoefte aan de volgende producten:
  • Lang houdbare melk
  • Zonnebloemolie
  • Ontbijtkoek
  • Kippensoep
  • Champignonsoep
  • Rozijnen
  • Aardappelpuree
  • Crackers
  • Pastasaus
  • Blikgroente
  • Blikje vis
  • Douche crème
  • Shampoo
  • Maandverband
  • Rijst
  • Pasta
  • Couscous

We hopen dat u weer net zo gul geeft als voorgaande jaren, vooral omdat er nu nog meer behoefte is aan allerlei producten. Als u niet in de gelegenheid bent om uw bijdrage naar de kerk te brengen, kunt u ook geld overmaken op het rekeningnummer van de diaconie:NL38RABO0345263499 t.b.v. voedselbankactie.