zaterdag 10 september 2022

Ringvaartkerk
Tijdstip:
 14:00

Zaterdag 10 september is het ook Open Monumentendag. We hebben al vaker meegemaakt dat dit samenviel met startzaterdag en maken er deze keer iets bijzonders van. We gaan een fietsroute volgen die slingert door Nieuwerkerk en Zevenhuizen. Bij de Ringvaartkerk, de Ontmoetingskerk in Zevenhuizen en bij de Oudheidkamer aan de ‘s‐Gravenweg 6a liggen route‐ beschrijvingen klaar met een duidelijk overzicht van wat er allemaal te bezoeken is. U kunt dus op meerdere locaties starten. Er zijn routes die alleen Nieuwerkerk of alleen Zevenhuizen aandoen, maar u kunt ook kiezen voor een lekkere lange route die beide plaatsen omvat. U kunt natuurlijk alléén fietsen, maar het is veel gezelliger om bij een opstapplek te wachten tot er nog een paar mensen bijkomen. Vanaf 14.00 uur bent u uitgenodigd om te starten op één van de opstappunten.

Na afloop fietsen we naar de Ringvaartkerk. Hier is iedereen vanaf 17.00 uur welkom voor een drankje. Om 17.30 uur kunt u genieten van een chinees‐indisch buffet, verzorgd door De Gouden Oceaan. Graag aanmelden via onder‐ staand strookje, eerst fietsen is echt niet verplicht! We houden na afloop van de maaltijd een collecte (richtbedrag € 10,‐ per volwassene). Drankjes zijn voor eigen rekening.

Ik wil graag mee-eten!

Naam:
Adres:
E‐mail:
Telefoon:
Ik kom met ...... personen

Lever dit in bij een van de leden van de taakgroep Vorming en Toerusting of mail deze info naar taakgroepvt@ringvaartkerk.nl