Jongeren in Actie Jongeren in Actie

Het zit Jongeren in Actie niet mee….

Zoals bekend zijn 12 jongeren zich aan het voorbereiden op een werk-reis naar Tanzania. Deze reis kon dit jaar jammergenoeg niet doorgaan i.v.m. COVID-19 en is doorgeschoven naar 2022.

Helaas ontvingen wij van organisatie Livingstone bericht, dat zij genoodzaakt zijn om per direct te stoppen en alle geboekte reizen te annuleren. Wat een teleurstelling!

De stuurgroep gaat op zoek naar goede alternatieven. We hebben er vertrouwen in deze te zullen vinden! De acties om het benodigde geld bij elkaar te sparen, gaan daarom ook gewoon door. Wordt vervolgd!
 
 
Jongeren naar Tanzania Jongeren naar Tanzania
Annet, Ella, Femke, Fieke, Jelle, Jens, Jolien, Lucas, Myrthe, Nathan, Stijn en reisbegeleiders Linsey en Michiel gaan in de zomer van 2022 een reis maken naar Tanzania om de lokale bevolking te ondersteunen met het bouwen van een schoolgebouw en daarnaast activiteiten te ondernemen met deze mensen. Afgelopen tijd organiseerden ze verschillende sponsoracties. 
 
film jongeren in actie film jongeren in actie

Bekijk de film met het resultaat van onze sponsoracties
lees meer »
 
Jongeren in Actie nieuwsbrief september 2021 Jongeren in Actie nieuwsbrief september 2021

Nieuwsbrief september 2021

Beste lezer,

Met veel plezier kunnen wij aan u mededelen dat onze acties weer gaan beginnen! Na een lange stop vanwege corona, gaan we eindelijk verder met het inzamelen van geld voor onze reis. We kunnen ondertussen bijna met zekerheid zeggen dat we in 2022 op pad gaan, daarom stellen wij u in deze nieuwsbrief weer op de hoogte van wat er komen gaat. 
lees meer »