Eeuwigheidszondag Eeuwigheidszondag
Herdenken 21 november 2021
Het is binnen onze gemeente de gewoonte om op de laatste zondag van het kerkelijk jaar, in het midden van de gemeente, de gemeenteleden te herdenken die het afgelopen jaar zijn overleden. Wij doen dit in de viering op de Eeuwigheidszondag 21 november. Familieleden worden uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn en een kaars aan te steken.
Omdat het aantal aanwezigen beperkt is en we rekening houden met familieleden die aanwezig zullen zijn, kunt u zich pas vanaf 17 november aanmelden voor deze viering.
Het is helaas niet mogelijk dat alle gemeenteleden in deze viering een kaarsje aan kunnen steken om een geliefde te herdenken; daar is in de middag van 14.00 uur tot 16.00 uur gelegenheid voor.
De kerk is dan open om de stilte te zoeken, een kaarsje aan te steken of een lid van de taakgroep pastoraat te spreken. U bent van harte welkom.
Wij houden ons aan de coronamaatregelen.