Besparing op energiekosten Ringvaartkerk.

In zaal 1, de consistoriekamer, zijn in het systeemplafond vier infrarood panelen geplaatst.

In de zalen 2 en 4 zijn warmtepompsystemen gemonteerd. Met name deze systemen kenmerken zich door hoge energie-efficiëntie. De ervaring is, dat hiermee in de ruimte snel de warmte te voelen is. Zaal 3 wordt als de tussenwand open staat, samen met zaal 4 verwarmd.

Daarnaast is het de bedoeling dat de temperatuur niet al te hoog wordt ingesteld. Denk aan de slogan, zet de thermostaat niet hoger dan 19.

Wilt u een ruimte gebruiken in de kerk, zorg er dan voor dat u het gebruik tijdig afstemt met de beheerder, bij voorkeur via de mail, gewoon zoals het hoort. Reserveer daarom uw afspraak via beheerder@ringvaartkerk.nl