Verplaatsing afscheidsavond Peter Treep en start-barbecue

Iedereen kan na afloop van de barbecue gewoon blijven want het samenzijn gaat naadloos over in het speciale kerkcafé ter gelegenheid van het afscheid van Peter Treep. Voor diegenen die niet mee-eten: je bent welkom vanaf 19.30 uur. Wij zorgen voor een hapje en een drankje en er zijn enkele korte programmaonderdelen. Natuurlijk is er volop gelegenheid om Peter (en Rianne) het beste te wensen. Het uitstel van deze avond geeft ook nog meer tijd om geld in te zamelen voor een afscheidscadeau namens alle gemeenteleden. Wij vragen u daartoe een bijdrage over te maken naar NL75 RABO 0345 2003 65 t.n.v. Protestantse Gemeente Nieuwerkerk ad IJssel, onder vermelding van ‘Bijdrage cadeau ds. Treep’.

Vind je het leuk om mee te helpen? Vanaf 14.00 uur zijn we bezig om het plein gezellig in te richten. Beschik je over een partytent of barbecue, breng die dan vooral! (eventueel regelen we transport). De gerechten voor op de barbecue verzorgen wij (heb je hiervoor wensen, geef die dan gerust door). Ook zorgen we voor stokbrood en sausjes. Voor de salades en toetjes doen we een beroep op onze keukenprinsen/-prinsessen. Leef je uit om iets speciaals te maken!
Het is niet verplicht om iets mee te nemen of om mee te werken! Wel willen we liefst voor 25 september weten hoeveel mensen er komen. Opgave via e-mail: johanknoester1@ziggo.nl, telefoon 0180-315896 of 06-22869409.

Graag met de volgende gegevens:
• Aantal personen
• Naam

En eventueel een van onderstaande mogelijkheden
• Ik zorg voor een barbecue (graag om ca. 15.00 uur aanwezig)
• Ik zorg voor een partytent (graag ca. 14.00 uur aanwezig)
• Ik wil ’s middags meehelpen met opzetten
• Ik wil meehelpen in de voorbereiding
• Ik wil meehelpen bij het kinderprogramma
• Ik maak een salade voor ……. personen
• Ik maak een toetje voor …… personen
• Ik help tussendoor mee met de afwas