Jongeren in Actie nieuwsbrief september 2021 Jongeren in Actie nieuwsbrief september 2021

Wie zijn we ook alweer?
Wij zijn Annet, Ella, Femke, Fieke, Jelle, Jens, Jolien, Myrthe, Nathan, Stijn en reisbegeleiders Linsey en Michiel. Wij gaan met elkaar de reis maken naar Tanzania om de lokale bevolking te ondersteunen met het bouwen van een schoolgebouw en daarnaast activiteiten te ondernemen met de bewoners. Op onze Facebookpagina (Jongeren in Actie 2021) en Instagrampagina (@jongereninactie) kunt u uitgebreider lezen wie wij zijn en waarom wij mee gaan. Daarnaast blijft u op de hoogte van alle updates. Klik dus vooral even op volgen en vergeet niet te liken!

Wat hebben we al gedaan?
Vorig jaar zijn we bezig geweest met een aantal succesvolle acties. Mogelijk heeft u kunnen genieten van onze heerlijke, zelfgebakken speculaastaartjes en oliebollen, duurzame wijn en erwtensoep. Bovendien hebben alle deelnemers vorige jaarwisseling de icebucket challenge gedaan en hebben we een succesvolle loterij kunnen houden waar ook een hoop geld mee is opgehaald.

Welke acties lopen er nu?
Vanwege Covid-19 zijn de laatste acties helaas al een tijd geleden. Gelukkig zijn we deze maand weer begonnen met een hele leuke actie. Op zaterdag 4 september hebben we auto’s gewassen. Dit was een groot succes maar omdat we lang niet elke auto hebben kunnen wassen doen we het gewoon nog een keer. Deze keer zullen we op 9 oktober van 9.30 tot 15.00 op de Albert van ’t Hartweg 22 in Nieuwerkerk aan den IJssel weer klaar staan om uw auto te boenen. Mailt u ons uw interesse naar jongereninactie2021@outlook.com, dan krijgt u een bevestiging terug. Terwijl de auto de sterren van de hemel gaat blinken, kunt u genieten van koffie, thee en iets lekkers. De kosten zijn €10,- per auto (buitenzijde) en gaan 100% naar ons goede doel! We zien u graag op 9 oktober!

Verder nog wat informatie
Net als bij voorgaande reizen vanuit onze kerk is er ook dit jaar weer een stuurgroep die ons de juiste richting ‘opstuurt’. Deze bestaat uit Angela en Marc Elfrink, Caroline en Peter van Vliet en reisbegeleiders Linsey Debets en Michiel van ’t Hoff. Bij vragen, opmerkingen of een positieve boodschap kunt u contact opnemen met iemand van de stuurgroep of een mailtje sturen naar: jongereninactie2021@outlook.com. Houd onze socials en de nieuwsbrief in de gaten voor meer updates! We zien u graag bij de autowas service!

Namens alle reizigers, met vriendelijke groet,
Annet van der Ploeg en Jelle van ‘t Hoff