Collecteren en Appostel

De Protestantse Gemeente Nieuwerkerk aan den IJssel is al even geleden gestart met het digitaal collecteren via directe een link naar de webshop. Sinds enige tijd is daar ook een app voor. Dat betekent dat u uw collectebijdrage met uw smartphone of tablet kunt betalen. De vertrouwde manier van bijdragen via een bankoverschrijving blijft gewoon mogelijk. De app is dus een aanvulling op de bestaande mogelijkheden voor het regelen van uw financiële kerkzaken.
Het voordeel is dat u ook kunt bijdragen aan de collecte terwijl u niet bij de dienst in het kerkgebouw aanwezig bent, maar de dienst bijvoorbeeld via Kerkdienstgemist volgt. Ook kunt u bijdragen na afloop van de dienst als u deze gemist heeft. Gewoon thuis of waar u ook bent.
Via deze app kunt u op een gemakkelijke manier naast digitaal collecteren bijvoorbeeld digitaal giften doen voor de diaconie en de kerk, maar ook eenvoudig collectebonnen bestellen.
Voor het downloaden van de app heeft u een smartphone of tablet nodig. Zie hierbij een instructievideo voor de installatie. U kunt Appostel ook downloaden via de App Store (Apple) of Google Play (Android).

U kunt de app downloaden en koppelen aan de Protestantse Gemeente Nieuwerkerk ad IJssel, u vervolgens registreren en zo digitaal aan de collecte deelnemen. Zie hiervoor een instructievideo
Alle privacygevoelige informatie in Appostel is alleen inzichtelijk voor de mensen uit uw gemeente. U bepaalt bovendien zelf welke informatie u wel en niet wilt delen binnen de app. Hiermee voldoet Appostel aan de AVG.